Адвокат "відмазував" Нагірного під "запаморочення" і "стрес із суїцидальною схильністю" (ВІДЕО)

Керівника Хустської філії "Закарпатгазу", який у понеділок потрапив у ДТП, у суботу, 24 листопада взяли під варту. Кілька десятків пікетувальників, що зібралися під стінами суду, такому рішенню аплодували.

Адвокат "відмазував" Нагірного під "запаморочення" і "стрес із суїцидальною схильністю" (ВІДЕО)

Як розповідає кореспондент ТСН, суд допитав у справі шістьох свідків. Усі вказали, що зіткнення було лобовим і сталося на смузі руху легковика. За свідченнями людей, винуватець ДТП стояв біля позашляховика і допомоги потерпілим не надавав. Деякі запевнили, що від нього було чути запах алкоголю. 

Натомість, адвокат підозрюваного каже, що його підзахисному стало зле за кермом. "Їхав і запаморочило голову. І це дає підстави говорити що скільки таких було випадків, коли людина їде в такому віці і може статися так, що от втратив пам'ять і виїхав на зустрічну смугу", – заявив адвокат підозрюваного Петро Немеш.

За довідкою, виданою в Берегівській психлікарні, де після ДТП перебував підозрюваний, у нього – стрес із суїцидальною схильністю. Тому замість арешту захист вимагає спочатку провести експертизу щодо осудності підозрюваного. Сам підозрюваний запевнив, що не пам'ятає як покинув місце аварії і чому опинився у психіатричній лікарні. "Ваша честь, я просто шкодую, я не можу після цього жити, не те що шкодувати", – заявив підозрюваний у скоєнні ДТП Павло Нагірний.

У підсумку, замість відвезти винуватця ДТП до камери, його, як уже повідомляло Закарпаття онлайн, після огляду лікарями, знову допровадили до палати Берегівської психіатричноїлікарні.

Тим часом, двох неповнолітніх дітей, які постраждали в ДТП, чекає низка операцій. 32-річну жінку та її семирічну доньку, які зазнали смертельних травм, уже поховали.

Як відомо, чиновник на своєму позашляховику виїхав на зустрічну і протаранив легковик, у якому родина поверталася додому. 32-річна жінка та її 7-річна донька - загинули, іще двоє дітей – у лікарні.

25 листопада 2012р.

Теги: Нагірний, суїцидальний

Коментарі

Владислав Сирко 2013-03-14 / 12:52:02
якщо неможеш жити пicля цього ДТП так гарна порада удавку на шею.

Александр 2012-12-10 / 21:08:45
Я с вами согласен в мире бывает много случаев, что и сказка покажется реальностью. Ошибки совершают все, кто более, кто менее. Но я акцентирую внимание, что каждый за свои слова и поступки должен отвечать сам, а не бежать от них. Еще таким низким способом. Если он действительно кается, то пускай ответит за свои поступки на глазах всей Украины. Я его не осуждаю, потому что не в праве, я не Бог. Но если он действительно мужчина, пускай признает свои ошибки, а не прячется и бежит как крыса из корабля. Ведь ему же потом станет легче. Да будут проклинать, да будут ненавидеть. Но он сам себе розкаится. А если нет, то грошь ему цена...

одноклассники 2012-12-01 / 23:21:01
все знают точно одно - он сел за руль пьяный в хлам....так что нечего сравнивать ситуации и его оправдывать!!!!!за это все он и должен отвечать по полной программе!!!

Инкогнито 2012-12-01 / 20:40:21
зря вы все так....никто не знает как было на самом деле...каждый мог оказаться на его месте...никто не застрахован...он тоже чей-то сын и отец...женщину и детей жалко очень..и не передать словами эту боль, но от того, что его посадят или убьют легче не станет никому...будут ещё чьи-то слёзы и боль...поймите ...я ни как не оправдываю его поступок...но опять же ник то не знает, может и правда он говорит правду...а то что, он какой-то шишка-это не повод его ненавидеть...мой муж водитель и я сама была свидетелем однажды как ему стало плохо за рулём, благо, что я была рядом...а так не понятно куда бы заехали...а за руль садился...всё было хорошо...поэтому не нужно судить так строго людей...мы все не застрахованы(((( только Богу известно всё...

xyst 2012-12-01 / 14:23:58
Muroslava jak vu dymajete tum ditjam cho vuzulu ne potribna dopomoga chu vu dymajete cho y nas v derzavi vse bezkoshtovno robljatj cej Nagirnuj i tak veluki groshi povukudaje na tux milioneriv advokata sydjy prokyroriv a cum ditjam bagato operacij treba zrobutu chob jix postavutu na nogu ja majy na yvazi cho pro jix pozertvi nixto nemaje znatu lush Bog bo jasno sho vidkyputusj groshuma mozna lush na zemli na Nebi svij syd i do rechi spravedluvuj, ale pojmitj cho zaraz ci dutu potrebyjytj dopomogu a jogo roduchi lipsheb jim dopomoglu vid tjyrjmu vin poljybomy vidmazetjsja nazalj....

MYROSLAVA 2012-12-01 / 13:29:11
XOCHU VIDPOVISTY NA KOMENTARIY xyst: prochytavshy vash komentarij mozna zrozumity scho za 50 000 euro v nash chas mozna vidkupytys' vid vsix zemnyx hrixiv hrixiv , misto toho shob zaklykaty jix do molytvy vy pyshete scho jakscho vin dast' 50 000 euro to joho vnuky ta dity nebudut' maty hrixa, ljudy dobri pobijtes' Boha ta tut dejaki taki sami jak toj Nahirnyj jakoho vy tak lajete ,vam lysh hroshi v holovi, ne daj Boze komus' take perezyty. prynoshu svoji hlyboki spivchuttya obom rodynam.

Хустянин 2012-11-30 / 17:16:26
Якщо ви не знаете Нагірного та нічого не пишіть.До церкви він ішов змолювати гріхи.В нього це не перше ДТП.А звязки за гроші все прикривають.Після будь якого ДТП роблять експертизу? Все треба починати з ментів(як він від них втік,як колобок),лікарів за експертизу( Сливка В.Д.-зав.ПНД,Роман,Поп,Нікітін) які з цим співпрацювали,а потім Берегівська псих лікарня.Скільки ЕВРО пішло.....А дітям допомога яка?

xyst 2012-11-30 / 17:12:41
Znajete jak cho vin takuj porjadnuj tak xodutj do cerkvu pozertvu robutj, to xaj poklade v konvert xotjab 50 tusjach evro ,ce mizer z tum cho vin zrobuv i xaj kune v ti kopilochku cho bydytj stojatu v cjy nediljy v rumo katolucjkij cerkvi nashogo mista cho vze stojitj v paruxmaxersjkij de Galunka trydulasj, xaj zrobljatj jogo roduchi taky pozertvy chob xoch jixni ditu, vnyku nemalu na sobi grixa jixnjogo dida, ot ce bylob po xrustujansjku

!!! 2012-11-30 / 15:56:27
до церкви ходить, пожертви робить??!! це у них, аристократів, тепер модно, нова фішка, так сказати... ніякої ні совісті, ні жалості, ні взагалі нічого людського в них нема... і можна ще багато чого говорити, писати, кричати, все рівно нікому від того ніякої користі не буде. Вони як бісилися з жиру, так і будуть, простий народ як мучився, теж так і буде.... а сім"ї померлих вже ніхто не верне, вони самі лишилися з своїм горем, і мало хто усвідомлює, як важко таке пережити. ця біль втрати назавжди залишиться з ними, і ніякий час її не притупить... щирі спічуття сім"ї і родині, Галі і Веронічці вічна пам"ять і блаженний спокій

Петро Хустський 2012-11-30 / 02:24:38
Не так сильно захищайте винуватця, бо християнин пербільшуючи пиятику, запродує свою душу Сатані і він скеровує його на смертний гріх. Нагірному не обов'язково накладати на себе руки бо за смерть молодої жінки-матері та її невинної доньки та скалічені ще двоє діток, як тілесно так і душевно (родина їхня)- має смертний гріх на своїй душі.
Адвокату, теж треба замислитися - захищати не по правді слугу Сатани, теж великий гріх.

Простий чоловік 2012-11-29 / 17:35:55
Тут тобі, цензоре, тролі не мішають?!?!?!? Сисі аспиди куплені намагаються грати на СОВІСТІ номальних людей?!?!! То нормальні люде най думавут про свою душу? Ви слуги диявола.

lesja 2012-11-26 / 21:38:46
Знаєте, люди добрі.Яким би не було рішення суду, найбільше покарання для того чоловіка- совість.Повірте дуже важко жити з таким тягарем. Згадайте "Злочин і кара".Дуже прикро що померли такі прекрасні люди, але нехай це буде уроком для інших.А як казав нам Ісус:" ....Як що хто з вас без гріха, то нехай першим кине камінь....."

монах 2012-11-26 / 23:02:22
я вчув що сталось, чуть незумлів. Павло Іванович надзвичайно чуйна і порядна людина, скільки він добра церкві і людям зробив. небуло майже такої неділі щоб його небуло у церкви. Приношу глибоке співчуття родині загиблих і родині Павла Івановича яка зараз не менше горе має. Будемо за вас молитись. не дай Боже комусь таке пережити.

правда 2012-11-26 / 17:14:10
Ви знаєте шановні жителі закарпаття, прочитавши ваші дописи аж страшно на ваш край їхати. Якісь не християни, а мусульмани. Ви розказуєте про продажну владу, а за неї голосуєте, незрозумілі дописи пишите, куди дивляться модератори, що за заклики до самосуду, так ви нічим від того нагірного невідризняєтесь. Сьогодні ви одному готові ноги мити, а завтра камнями закидати. Моя вам порада не судіть і не будете осуджені, простіть і будете прощені. Зрозуміло що сталася жахлива трагедія і воротіння їй немає і всі про це шкодують.

Простий чоловік 2012-11-29 / 17:23:43
Пане "Совість", Ви абсолютно праві. Лише так, лише так ... вони будуть вбивати нас і наших дітей, обкрадати нас, плюндрувати цей світ Божий, то ж давайте молитись за них.
Як Ви мудро міркуєте. Ви святий, мудрий чоловік. На таких тримається система.

Микола 2012-11-28 / 19:30:17
А взагалі, який Немеш юрист? Це доларовий "рішальник". Він 2-х слів не може нормально звязати і вимовити, послухайте як він говорить, бидло, яке вибилося в адвокати, налагодило звязки з ментами, суддями і прокурорами.

hofsyk 2012-11-27 / 21:10:04
Нормальна людина яка зробила таке лихо, не стане відмазуватися від скоєного, а з честю прийме покарання. Якби Нагірний так і зробив, ніхто б і слова поганого йому не сказав. А коли починаються, тупі відмазки на запаморочення, стрес, втечі з експкртизи на алкоголь в псих-лікарню, дорогі адвокати і т.д., це означає лиш одне - він уникає від відповідальності, а цього допустити не можна в жодному випадку. І саме через це люди такі розлючені, бо знають, що не один чиновник за подібні злочини уник відповідальності!!!!!!!!!!

газ 2012-11-27 / 14:42:43
Ліпше монах молився за сімю убитих а більшості людей добро робив за їхні же гроші.Запаморочення також залежить від кількості випитого.

Яна 2012-11-27 / 13:45:24
Чуйна і порядна людина за руль пяним не сідає! В нього совісті нема і не буде, то є гнила людина.

читач 2012-11-27 / 09:26:39
рокова помилка в "Українській правді":Медики не дали дозволу на утримування Петра Немеша в СІЗО"!.

... 2012-11-27 / 06:58:32
Совість, звичайно, найбільша кара. Але, то не справа суспісльства. То Божа частина промисла і нам би туди не мішатися. Справа суспільства і держави, це дотримання законів для всіх. І хоч то є не такою великою карою, як совість покидька, але нехай сяде в тюрму.

монах 2012-11-26 / 23:02:22
я вчув що сталось, чуть незумлів. Павло Іванович надзвичайно чуйна і порядна людина, скільки він добра церкві і людям зробив. небуло майже такої неділі щоб його небуло у церкви. Приношу глибоке співчуття родині загиблих і родині Павла Івановича яка зараз не менше горе має. Будемо за вас молитись. не дай Боже комусь таке пережити.

lesja 2012-11-26 / 21:38:46
Знаєте, люди добрі.Яким би не було рішення суду, найбільше покарання для того чоловіка- совість.Повірте дуже важко жити з таким тягарем. Згадайте "Злочин і кара".Дуже прикро що померли такі прекрасні люди, але нехай це буде уроком для інших.А як казав нам Ісус:" ....Як що хто з вас без гріха, то нехай першим кине камінь....."

НОВИНИ: Кримінал

01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 1
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
» Всі новини