Закарпатські нардепи посадили на місце Бушка, що мріє про депутатство

Нардепи із Закарпаття прокоментували звинувачення Ледиди і Бушка

І.Бушко
І.Бушко

Минулого тижня в окремих ЗМІ було опубліковане інтерв’ю із головою Закарпатської ОДА О. Ледидою та заступником "губернатора" І. Бушком, у якому посадовці звинуватили у бездіяльності народних депутатів України – представників Закарпаття.

Бюро «Аналітик-Контент» звернувся до нардепів із проханням прокоментувати ці заяви.

Олександр Кеменяш (БЮТ):

«Я раджу Івану Івановичу і всім з адміністрації подивитися мій звіт як депутата Верховної Ради про виконану роботу у газеті «Місцевий час» — достатньо широкий, там все чітко роз’яснено. Якщо для нього це не робота, то, може, у нього інше бачення.

На скільки я пам’ятаю, і Іван Бушко, і я разом брали участь у комісіях з вирішення важливих питань, у тому числі газифікації. Я йому вдячний за допомогу, можливо, він це забув… Тепер складний період, виборчий процес, людям властиво забувати, тому я на нього не ображаюся».

Станіслав Аржевітін (Наша Україна):

«Думаю, що ці заяви некоректні і несправедливі. Не буду говорити про всіх, скажу про свою роботу. За останні декілька років у мене 425 виступів з трибуни Верховній Ради, мною зареєстровано 28 законопроектів, з яких 5 стали законами. Я вніс пропозиції щодо  440 поправок до різних законів. З них понад 70% поправок враховані. Тобто мої пропозиції стали нормами життя у тих чи інших законах.

Хто хоче переконатись, як я вболівав за закарпатський край як народний депутат, то може зайти на сайт Верховної Ради і почитати стенограму, мої виступи щодо Закарпаття і закарпатських проблем.

Тому я можу із впевненістю сказати, що я працював».

Василь Петьовка (Наша Україна):

«Розумію, що стрімкий ріст вгору інколи викликає нудоту, але ніколи не думав, що він віднімає у людей здоровий глузд. Нагадаю, що Верховна Рада не займається виділенням коштів на конкретні села, вулиці чи закутки. Цим займається виконавча влада на місцях. І про це знає кожен компетентний політик. Наскільки мені відомо, якраз таке завдання і повинен переслідувати перший заступник голови обласної адміністрації Іван Бушко. На запитання, чи добилися ми коштів  на дороги в області,  стверджую, що гроші є. Однак їх не в змозі освоїти. Іншими словами, місцеве керівництво у багатьох районах не вмі, або не хоче організувати роботу по ремонту доріг. Це не тільки моя думка, а й Прем’єр-міністра України Микола Азарова, який неодноразово робив зауваження "губернатору" області, мовляв, на Закарпатті найгірше освоюються кошти, виділені на автошляхи

Тому,  раджу тим лобістам, які балотуються до Верховної Ради нібито вирішувати проблеми, сказати людям правду, що вони не впоралися зі своїми обов’язками. Нехай приймуть і визнають ту правду, що не виправдали надії закарпатців і насправді йдуть  до парламенту служити Михайлові Чечетову.

Сергій Мошак (Партія регіонів):

"Вочевидь, людина, яка ще не була в Парламенті, має своєрідні уявлення про роботу народних депутатів. Я думаю, що коли Іван Бушко опиниться у Верховній Раді, він зрозуміє, що його висловлювання на адресу колег не зовсім коректні та необгрунтовані. Всю інформацію про мою роботу як народного депутата можна знайти на офіційному сайті ВР.

Я дуже часто буваю на Закарпатті, зустрічаюся з людьми, спілкуюся з трудовими колективами, з представниками органів місцевого самоврядування, щоб бути в курсі реального стану речей у краї. За весь цей час не було жодного звернення від органів влади чи простих громадян, які б були направлені до мене і залишилися без відповіді. А якщо заступнику голови Закарпатської ОДА напередодні виборів почало здаватися, що він можете працювати краще та ефективніше на користь нашої області – нехай йому це вдасться".

Інф. Бюро «Аналітик-Контент»

17 жовтня 2012р.

Теги: Бушко

Коментарі

Косма 2012-10-19 / 15:36:31
Люди ви замітили як ся рушили владні продонбасовські мафіозні мужі, чим ближче до виборів. Не дайме їм жодного шансу,а інакше вони нам потім такого наворотять, шо волося нам стане дибом, і не лише волося.

МИТЕЦЬ 2012-10-17 / 23:36:37
А ДАВАЙТЕ поаналізуємо діяльність п.Бушка. Звертаюсь до людей які памятають хоч трошки політичного життя на Закарпатті за останні 5 років. ХТО ЧИ ЧТО ЗА мЕСІЯ ТАКА ЗВАЛИЛАСЯ НА ГОЛОВИ ВИНОГРАДІВЦІВ,ТА зАКАРПАТЦІВ, ЧИМ і за што НАС Бог прокляв!
Якщо вже такоє з недоношеними мозгами йде в депутати, то будь ласка мене його фінансовим директором кладіть.Чоловіче прочитай про шо пише твуй колега ПРосранець-нардеп Мошак ПРо тебе ідіота,оце оцінка однопартійця, супер!!!!

Корчі 2012-10-17 / 21:51:54
Давайте проаналізуємо висловлювання п.Кеменяша.
Памятаю ту каденцію коли він балотувався ще по мажоритарці. Та його "працю" на народ. Жодного виступу, жодного путнього законопроекту, одні вихваляння більше нічого. Потім проїхався по його рідному Свалявському району. Дороги ужас, там не те що проїхати, там пройти Важко. Тож для того щоб повчати, потрібно мабуть спочатку самому щось зробити

колочава 2012-10-17 / 21:01:43
Брехня це все,ніхто ніяких коментарів не давав,а Аржевітін клянеться Коло-чавцям,що на користь Камиша своєї кандидатури не знімав...

свалявкць 2012-10-17 / 20:42:43
от Камиш брехливий, вже набрехав в газеті Місцевий час що п Аржевітін мае 7.7 процетна рейтингу і Аржевітін зняв свою кандидатуру з виборів на користь цього брехуна Каменяша !!. Як тобі не соромно Каменяше якщо це все правда то де підтвердження , ( заява п Аржевітіна ) чим це все докажеш !! Чекаемо підтвердження п Аржевітіна !!!!!!!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 18
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини