Кличко переміг "технічно", а Чарр вимагає реваншу (ВІДЕО)

11-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко захистив звання чемпіона світу з боксу, здобувши вчора перемогу над своїм суперником Чарром в четвертому раунді.

Кличко переміг "технічно", а Чарр вимагає реваншу (ВІДЕО)

Після розсічення М.Чарру зарахували технічну поразку, так як бій був зупинений за рекомендацією лікаря. Спочатку М.Чарр всім виглядом показував, що не згоден з таким рішенням і викликав В.Кличка продовжити бій, проте через якийсь час боксери обнялися і рефері підняв руку В.Кличка як переможця цього бою.

На московській арені «Олімпійський», де проходив бій, зібралося більшість уболівальників В.Кличка, багато з них тримали в руках українські національні прапори. Перед боєм один із секторів заспівав «Червону Руту», можна було почути гасла «Слава Україні!», «Героям Слава», «Україно, вперед!». Під час бою вся арена дружно скандувала «Кличко!», «Ві-та-лій!».

Віталій Кличко розчарований, що не зміг завершити бій з Мануелем Чарром справжнім нокаутом, оскільки поєдинок був зупинений за рішенням лікаря. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Москві, після перемоги над німцем М.Чарром.

«Глядачі, напевно ж, хотіли б подивитися трохи більший поєдинок і хотіли побачити завершення поєдинку справжнім нокаутом, але, на превеликий жаль, це спорт і так трапляється. Я колись в такому ж становищі був, коли лікар зупинив і не давав можливості продовжувати бій», – сказав В.Кличко.

«Розумію розчарованість М.Чарра, він хотів боксувати далі. Я теж був готовий боксувати далі, але є правила і спортсмени повинні їх дотримуватися», – сказав він.

Він підкреслив, що М.Чарр дуже серйозний суперник з великим серцем, який показав бійцівський дух. «Це викликає повагу», – сказав він. При цьому він зазначив, що повністю контролював весь поєдинок і бачив всі удари, які намагався завдати М.Чарр.

За його словами, набагато легше боксувати з бійцем, який атакує і робить більше помилок. Лікар, що зупинив поєдинок, підкреслив, що розсічення було дуже сильним і його не можна було зупинити. «Я не міг гарантувати, що якби боксер отримав ще кілька ударів, то з ним би щось не трапилося», – сказав він.

Тим Часом німецький боксер Мануель Чарр заявляє, що бій виграв не Віталій Кличко, а лікар, який зупинив поєдинок, і вимагає реваншу. Про це М.Чарр сказав сьогодні вночі на прес-конференції в Москві після бою з В.Кличком.

«Цей бій виграв не Кличко, а лікар», – сказав М.Чарр. За його словами, це не за правилами, коли після ушкодження бій було зупинено, адже за правилами потрібно було спробувати накласти пластир. «Сьогодні я став би чемпіоном світу, і я став чемпіоном світу, показавши людям, що те, що нас не вбиває, робить нас сильнішим. Я хочу реваншу», – заявив М.Чарр.

Він зазначив, що поєдинок був схожий на бій В.Кличка з Ленноксом Люїсом, коли Віталій показував супербій, але за рішенням лікаря перемога дісталася його супернику. «Я хочу реваншу. Дай мені другий шанс», – заявив М.Чарр і додав, що тоді світ побачить нового чемпіона.

За його словами, інші боксери хочуть боксувати з братами Кличками, щоб заробити грошей, а він прийшов за чемпіонським титулом. «Я маю до тебе велику повагу, дай мені, будь ласка, другий шанс», – сказав М.Чарр, звертаючись до Кличка, і заявив, що викликає його ще раз.

У свою чергу, В.Кличко нагадав, що коли він боксував із Л.Льюїсом, то вигравав за очками, коли бій було зупинено, але М.Чарр за очками поступався впродовж усього поєдинку. При цьому він підкреслив, що якщо давати боксерам другий шанс, тоді інші претенденти будуть дуже довго чекати своєї черги, коли зможуть боксувати з братами Кличками.

«Ти мав свій шанс боксувати. Я впевнений, що ти ще завоюєш високі звання», – сказав В.Кличко. За його словами, рішення про зупинку бою ухвалив лікар на підставі діючих боксерських правил.

09 вересня 2012р.

Теги: Кличко, боксер

Коментарі

НОВИНИ: Різне

11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
» Всі новини