Балога пішов на вибори (ФОТО)

Віктор Балога зібрав повний зал «Перемоги». На зустріч з виборцями політик прийшов пішки, без піджака, в оточенні кількох прихильників та говорив про європейськие майбутнє України.

Балога пішов на вибори (ФОТО)

Зустріч розпочалася на кілька хвилин швидше, ніж було заплановано. Ті, хто прийшов на 17.00 до міського кінотеатру «Перемога», мусів шукати вільні місця, яких залишилося не так багато.

Віктор Балога сів у першому ряді. По праву руку від нього – міський голова Золтан Ленд’єл, по ліву – голова «Ради почесних громадян міста Мукачева» Євген Федів. Також неподалік – ректор МДУ Юрій Мигалина, новоспечений заступник мера Мукачева Ернест Нусер, головний лікар Мукачівської ЦРЛ Василь Васюта.

Зі сцени зали заступник мера Мукачева Михайло Лабош привітав усіх присутніх, урочисто представив Віктора Балогу та запросив його до слова.

– Добрий день, шановні мукачівці! Дорога мукачівська еліто. Знаєте, мені легше виступати в Києві з самих високих трибун в присутності самих високих керівників, ніж перед вами. Тому що з цього залу я стартував у 1998 році на вибори міського голови, на вибори депутата Верховної ради 2002 року. І ви мене завжди тепло підтримували. Я знаю, хто сьогодні тут в залі. Тут інтелігенція. Тут ядро тих людей, які дбають про своє місто, про свій край, про свою державу. Це люди з позицією. Це люди, які хочуть краще жити. І це люди, з якими ми разом показуємо приклад того, що ми можемо бути принциповими, можемо робити хороші справи. Тому звертаючись до вас, я в першу чергу хочу сказати слова подяки за ту підтримку та гармонію у стосунках, які у нас є останні 12 років, – розпочав свій виступ Віктор Балога.

Тоді політик згадав про попередні вибори, зокрема 2004 року.

– Сьогодні я хотів би також отримати від вас підтримку, заряд енергії, сили та волі, щоб ми ефективно пройшли цю виборчу кампанію, перемогли всією командою, – зауважив Балога та перейшов до ключових повідомлень власної програми.

– Я знаю про проблеми і бюджетної, і соціальної сфери, і проблеми краю. Але сьогодні на порядку денному в нас з вами постає питання: незворотній курс до розвитку демократичних процесів в Україні. Не буде демократії – не буде прогресу, – наголосив політик.

Окрім зміцнення демократії, зауважив Балога, своїм завданням він бачить також забезпечення руху України в Європу:

– Бо те, що відбувається в останній період – це не правильно. Нашими друзями повинні бути всі: Росія, Канада, США. Але Україна повинна бачити себе в єдиній сім’ї Європейської Унії. Це буде не сьогодні, не завтра. Але ми щодня повинні про це говорити.

Останні частина виступу стосувалася майбутніх перепитій в парламенті після виборів:

–  Хочу вам сказати, шановні мукачівці, що я себе не бачу на посаді міністра. Я бачу себе, якщо буду обраний за підтримки людей, депутатом Верховної Ради з перспективою на те, що ми повинні займатися політичними процесами по демократизації суспільства.

Опісля – політик закликав усіх бажаючих передавати йому запитання з записками.

А на сцену почергово вийшли представники громади міста, аби висловити свою підтримку Віктору Балозі.

Першим слово взяв медик Василь Васюта. Другим – Юрій Мигалина, який зазначив: проголосувавши за Балогу, мукачівці не помиляться. Третім – голова Народної ради русинів Євген Жупан. За ним – скульптор Іван Бровді, який розповів історію мукачівського Сажотруса. П’ятою – почесна громадянка Мукачева Лідія Пирогова. Шостим – інший лідер русинського руху Ладислав Лецович, завершивши жартом: «Лем дуже м го (Балогу – ред.) не хвалім, бо ся зазнає».Сьомим – згадуваний уже Євген Федів. Восьмою – головний лікар дитячої обласної лікарні Єлизавета Біров.

Останнім виступав міський голова Золтан Ленд’єл, який засвідчив, що саме Віктор Балога є єдиним кандидатом, а його участь у виборах – лише тактична підстраховка на випадок спроб сфальсифікувати вибори.

Щойно Золтан Ленд’єл сказав останні слова, як на сцену поспішив Віктор Балога. Там вони потиснули руки, обнялися. Тоді мер Мукачева підняв руку кандидата до гори, як роблять судді після тріумфальних боксерських поєдинків.

Віктор Балога оперативно пройшовся по запитаннях, які йому передали, зокрема що стосується ремонту бібліотеки та палацу Ковнера. Наголосив, що з усіма активістами найближчий тиждень зустрінеться по всіх питаннях та подякував усім за увагу.

Тоді на сцену вийшов хор і разом з присутніми в залі заспівали «Молитву за Україну».

Вже після офіційної частини зустрічі політик вийшов на короткий брифінг до журналістів та вирушив у рідне Завидово та Загаття на ще дві зустрічі з виборцями. З огляду на фото у профілі політика, зустрічали його там не менш тепло, ніж у Мукачеві.

                                                                                                            Мукачево.net

04 вересня 2012р.

Теги: Балога

Коментарі

Слов'янин 2012-09-13 / 21:19:16
Балога має право на вибори, але нехай не забуває про відсутність власної ідеології, яка потрібна українському народові. Кінець-кінцем не все вирішують гроші. За допомоги матеріальних аргументів можна довго вирішувати свої власні питання. Але не завжди... Історія знає багатьох магнатів з багатьма понтами... І де вони?..

mrija 2012-09-10 / 19:12:35
treba bylo b yomy rozkazatu jak vin milyonu nalom vuvozuv i jak yogo ztrumalu nimezc*ki prukordonnuku . Vitja tak ti groshi ??? A litakom ,,falcon,, jak z kujieva do yzhoroda litav za rahynok platnukiv podatkiv .? ZABYLU ??? ZNOVY za vit*ka golosyvatu bydete , shchob i dali nabuvav svojii kusheni nakradenumu groshuma . GET* Balogy .! ZLODIJA PETEYSHNUKA ....jakuy nemajie navit* vushchojii osvitu .

Мала 2012-09-09 / 16:02:16
А Золтан де пропав

Читач 2012-09-07 / 22:03:47
дааа збори це супер,знаю нас - малих школярів,водили на подібні збори для масовки колись давно бо ніхто не хотів туди ходити.Тепер те саме тільки за це ще і приплачують

Тарк 2012-09-06 / 22:05:05
Перед виборами всі хороші, а де Ви були приміром рік тому?

Штрунц 2012-09-05 / 18:23:51
Цікаво, чи про той тонель до Словаччини, часом, там на зустрічі ніхто нічого не згадуавав???

І шо Балога поробляє в уряді Азарова при президенті Януковичу?
Ніхто не запитував?

Дайте відповідь, хто знає?

Звіздєц ПР 2012-09-05 / 18:21:05
Ну, однозначно у Балоги вищий. Рата вище трьох пятьорок вже ніколи не підніметься. А балога вже і головою ОДА двічі був, двічі - міністром, головою секретаріату президента. Оце і є свідчення інтелекту, а не Ратове "бла-бла-бла".

юра 2012-09-05 / 15:03:49
зрівняйте інтелект Балоги і скажімо Ратушняка.

Селянин 2012-09-05 / 14:50:00
ВІБ - молодець. Він чесний і принциповий, він державник і патріот України! Але...кидь би менше навколо ВІБ було неЛецоприятных жопанів - України на Закарпаття було би більше!

ЄдЦ 2012-09-05 / 13:01:16
Нічого не зробив? Прочитай хоча би оце - http://zakarpattya.net.ua/News/100282-Za-25-roky-pravlinnia-Partii-rehioniv-na-Zakarpatti-stalo-na-37-shkil-menshe . І почитай ссилки, які дав там у коментарі Олег . При Балозі Закарпаття було першим в Україні по будівництву нових шкіл. А за 2.5 роки правління регіАналів на Закарпатті закрили 37 шкіл. "Покращення вже сьогодні?"

читач 2012-09-05 / 12:53:09
Балога зі своєю командою з 1998 року при владі нічого корисного не зробив для Закарпаття,а лише перед виборами вихваляється,який він хороший.

ужг-ец 2012-09-05 / 12:15:38
Ніколи не був фанатом Балоги. Але нині він - об"єктивно - є найживішим і найцікавішим політиком закарпаття. Якби ще справді, як і обіцяє, лишився простим депутатом і відстоював би в парламенті добру якість і демократичний вибір України - ціни би йому не було.

зік 2012-09-05 / 12:00:40
Написали новину!!! Уссатся моно! А Баблога с выборов никуда и не уходил. Сейчас еще и все свою файту подключает!!! В Мукачево может и пройдет, он там царь и бог. Но думаю по Хусту брату Павлу Балоге деньги тратить нет смысла, ЕЦ по городу потерпел полное фиаско:и это лиш благодаря своему ставленнику меру Кащуку И ЕГО команде депутатского большинства в городском совете. За два года деятельности полный НУЛЬ -по обещаниям,И улутшения жизни себе и своим приближенным путем корупционной продажи земли. С ЕЦОМ НАМ НЕ ПО ПУТИ. мЫ за ДЖАНДУ!

ужгородець 2012-09-04 / 23:09:20
Ну, морди Лецовича і Жупана в першому ряді явно зайві. І це не еліта і не інтелігенція.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини