Першу річницю СК «Zinedine» відзначить футбольними турнірами та змаганнями з плавання

Свій перший День народження спортивний комплекс «Zinedine» відзначить футбольними турнірами, дитячими змаганнями з плавання та щедрими акціями для відвідувачів.

Першу річницю СК «Zinedine» відзначить футбольними турнірами та змаганнями з плавання

Рік тому голова Національного олімпійського комітету, Герой України Сергій Бубка урочисто відкрив один з найсучасніших спортивно-оздоровчих комплексів Західної України, найбільший в Закарпатській області СК «Zinedine».

З нагоди річниці відкриття, для цінителів активного відпочинку та здорового способу життя, «Zinedine» приготував чимало сюрпризів.

Як повідомили Закарпаття онлайн в Інформаційному відділі СК «Zinedine», святкування розпочнуться з фінального розіграшу кубку «Zinedine» з міні-футболу. Нагадаємо, під час попереднього турніру, 29 жовтня, за головний футбольний трофей спорткомплексу боролося 11 команд. Володарем кубку «Zinedine» стала команда «Фітнес-шоп».

Взяти участь у останньому цьогорічному кубковому турнірі з міні-футболу вже зголосилося 4 команди. Реєстрація учасників продовжується до 25 листопада.

Крім кубкового турніру у спорткомплексі пройдуть змагання з міні-футболу серед команд-ветеранів, а також Відкрита першість «Zinedine» з плавання серед дітей.

Програма заходів:

26 листопада (субота)
Турнір з міні-футболу на «Кубок Zinedine-2011»
Початок змагань о 10:00
Головний суддя турніру - Михайло Михайлович Митровський.

30 листопада (середа)
День акційних пропозицій
З 6:00 по 22:00
Діти мають можливість відвідати басейн спорткомплексу безкоштовно. Для дорослих передбачені 50% знижки. Крім того, усі бажаючі зможуть придбати абонементи з 25% знижкою.

3 грудня (субота)
Відкрита першість «Zinedine» з плавання серед дітей
Початок змагань о 10:00

Всі заходи проходитимуть у приміщеннях спорткомплексу.

Приходьте, вболівайте та святкуйте разом з «Zinedine»!

Спортивний комплекс "ZINEDINE", Закарпаття онлайн.Бренди
21 листопада 2011р.

Теги: спорткомплекс, змагання, турнір