Магія музичної скриньки Дмитра Павлова

Як Ви гадаєте, чи може вміститись у валізу весь світ?

Магія музичної скриньки Дмитра Павлова

Якщо це – світ музики і він секретний, а власник валізи - Дмитро Павлов, то все стає можливим! «Secret World Of Music» - так називається експеримент Дмитра із валізою та власним світом, який тогоріч був представлений у вигляді музичного шоу під час багатожанрового фестивалю «ПораБуло». Оскільки все таємне колись стає явним, то вміст валізи було привселюдно розсекречено і невдовзі - на цьогорічному «ПораБуло» фесті перед нами постане відеокліп до ключової композиції «Секретного світу музики» - «Down On Earth» та шоу-концерт, присвячений виходу відео.

Перший офіційний кліп Дмитра Павлова обіцяє бути атмосферним, чарівним, особливим та незвичайним, адже креативні зйомки відбувалися в різноманітних живописних місцинах впродовж минулих літа та осені. За сюжетом кліпу перед головним героєм відкривається таємна валіза, яка переміщає його у чарівний світ самореалізації та пізнання себе. Відео відображає подорож загадковими лабіринтами секретного світу музики, частиною якого стає і сам герой. Але за законами фізики сила земного тяжіння діє на головного героя і змушує його «спуститися на Землю» - до звичного матеріального світу.

«Hypnotist Of The Audience» (Гіпнотизер аудиторії) – назва 40-хвилинної концертної презентації дебютного відеокліпу Дмитра Павлова. Ідеєю виникнення подібної назви є старий журнал-комікс «The Shadow» (Тінь), який в 1930-х роках був популярний в Америці. «За сценарієм монгольський лікар-гіпнотизер Шіван Хан – нащадок самого Чингісхана – вирішив заволодіти людським розумом за допомогою своєї магічної музичної скриньки. Головним елементом цієї неземної скриньки є музиканти самого шоу-концерту», - розповідає Дмитро, організатор масового мистецького гіпнозу.  

Музичний колектив Дмитра Павлова складається з найбільш неординарних і талановитих особистостей міста, одними з яких є учасники проекту «Elexir». Музиканти гратимуть на сцені авторські композиції Павлова з гіпнотичним ефектом, які в майбутньому, можливо, знайдуть своє застосування в психотерапевтичних цілях. Весь концерт буде супроводжуватись психоделічними відеорядами. Але не варто під час дійства вишукувати сенси у всьому, що творитиметься на сцені, адже як тільки відкриється музична шкатулка з цікавинками - усе вже відбуватиметься десь там, у Вашій зміненій свідомості…

Сеанс музичного шоу-гіпнозу від Дмитра Павлова розпочнеться 31 серпня о 21:30 на сцені ужгородського амфітеатру. Тож, якщо Ви готові відчути магнетизм мистецького дійства на собі, цей культурний захід останнього вечора календарного літа саме для Вас. Такий концерт залишить у Вашій свідомості не тільки музику, а справжню музичну скульптуру.

18 серпня 2012р.

Теги: концерт, шоу, Дмитро Павлов

Коментарі