Турнір з волейболу між земляцтвами завершився!

Вже доброю традицією серед земляцтв стало проведення найрізноманітніших заходів, і не останнє місце серед посідають спортивні змагання. Користуючись нагодою святкування двадцятої річниці Незалежності України, у теплій атмосфері та із спортивним азартом 29 жовтня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (колишній Національний аграрний університет, що знаходиться на вул. Героїв Оборони,18, корп. 9) за підтримки Асоціації земляцтв областей та регіонів України у м. Києві було проведено турнір з волейболу між земляцтвами областей України.

подяка
подяка

Нещодавно у спортивному залі Національного університету біоресурсів і природокористування України між земляцтвами областей України у м. Києві було проведено турнір з волейболу. За перемогу змагалися команди з різних областей України. Спортсмени всіх команд проявили витривалість, вправність та жагу до перемоги. Деякі команди представляли навіть професійні волейболісти, що суттєво вплинуло на результати гри.

 Достойно виступила і команда від молодіжного осередку Товариства закарпатців в м. Києві. Капітан команди та голова молодіжного осередку за сумісництвом, Шиндра Євген, сформував хорошу команду, весь час підтримував та будував стратегію вдалої гри. Командний дух закарпатців допоміг гідно представити спортивний потенціал краян. Весь час вони нарівні грали із сильними суперниками, командою Житомирського земляцтва, але не здавалися до кінця і показали хороші результати. Під час гри за спортсменів вболівали закарпатські дівчата, які підтримували земляків та раділи за їхні перемоги. Духовним і спортивним наставником команди стала Лазаревич Олеся, яка тісно пов'язана із спортом у своєму житті, оскільки на своєму життєвому шляху має численну кількість спортивних здобутків.

З емоційним напруженням, невеликими спортивними травмами та з шаленою жагою до перемоги закінчили змагання з волейболу земляки-спортсмени.     

Турнір завершено, всі залишилися задоволеними теплою зустріччю та активним проведенням часу. Кожна команда достойно боролася  і за результатами змагань визначено три найкращі команди:

Перше місце: команда Черкаського земляцтва

Друге місце:  команда Житомирського земляцтва

Третє місце:  команда Чернігівського земляцтва

Команда закарпатців також пишається своїми спортсменами, які довели, що наші краяни сильні та витривалі, вміють відстояти спортивну честь земляків. Серед них: Шиндра Євген, Олійник Олег, Ільницький Мирослав, Магей Іван, Черниченко Олег, Єленський Віктор.

У турнірі взяли участь команди з Черкаського,Чернігівського, Житомирського,Чернівецького, Закарпатського, Львівського та Івано-Франківського земляцтв.

Земляки отримали незабутні враження та впевнені, що ще багато турнірів з різних видів спорту попереду!!!

Висловлюємо щиру подяку Голові Асоціації земляцтв областей України Віктору ВікторовичуТкаченку.

 м. Київ

09 листопада 2011р.

Теги:


Іван Магей
Публікації:
Мистецтво об’єднує країни
З нагоди 8-ї річниці закарпатської гостини у Києві
Закарпатські сини на "Золотій землі-2019"
/ 1Сьома Закарпатська Гостина у Києві
/ 26-та Гостина у київської закарпатської родини
Мама і Закарпаття
Шоста, “безвізова” "Закарпатська гостина"
Свято Покрови в Закарпатській Церкві у Пирогові
Київських закарпатців запрошують на 5-ту "Закарпатську гостину"
/ 9Кияни у Гечі
/ 1Людина-коваль
/ 1«Будинок мій, а стара нехай іде в прийми!»
ЩИРО ВІТАЮ
Сидіти на двох стільцях ще можна, - на трьох можна тільки лежати!
/ 4 Дорогі земляки, вихідці з Сріберної Землі
УКРАЇНЦІ - ПРАГА - МАЙДАН...
/ 6Банош - гуцула страва
/ 4Бограч-гуляш у Києві
/ 2ДОРОГОЮ НА АПШИНЕЦЬ
/ 1Правду важко слухати
/ 3Свічка пам'яті
/ 9Джипінг у Бринзині
/ 5Чотири рядки
/ 36Закарпатська гостина в Києві
/ 2Довелося вчора побувати в судовому засіданні в Апеляційному Суді міста Києва,
» Всі записи