Мирослава Каламуняк: Нехай новий рік буде щедрим на успіхи і принесе смак нових перемог!

Мирослава Каламуняк: Нехай новий рік буде щедрим на успіхи і принесе смак нових перемог!
Дорогі друзі!

Ось і завершився 2010 рік, все, що ми пережили в ньому, вже стає нашим минулим. То ж у минулому і всі наші негаразди і проблеми. Ми багато пережили, багато працювали, знаходили нестандартні шляхи із складних ситуацій.

І ми перемогли!
 
Ми вистояли і стали ще сильнішими!
 
Рік, що минув, збагатив нас новим безцінним досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й переконатись у власних силах, впевнено дивитися у майбутнє.
 
Сьогодні торгова марка Ужгородської швейної фабрики відома у всіх областях України, тисячі жінок і дівчат цілком справедливо вважають одяг від "Паради" своїм брендом. І ми дуже горді з того, що наші, деколи неймовірні зусилля, політ фантазії, тепло наших рук і сердець приносить радість, зігріває і прикрашає життя людей.
 
З наближенням улюблених зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, колегами, зігріти всіх, хто цього потребує. Всім нашим покупцям, колегам, партнерам щиро бажаю - нехай новий 2011 рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.
 
Новорічні свята родом з дитинства, це завжди щось надзвичайно чарівне! Ми дивимося на те, що встигли - і мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще! Я бажаю всім нашим землякам, всім ужгородцям отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до нього і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре!
 
Нехай Новий рік принесе у Ваші оселі щастя, добробут і радість, а світле Різдво Христове наповнить серця миром, добром та любов'ю. Щастя Вам, Віри в себе і в процвітання нашої рідної України.
 
Веселих свят!
Мирослава Каламуняк, Закарпаття онлайн.Блоги
24 грудня 2010р.

Теги: Каламуняк, Парада, швейна фабрика, новий рік, Різдво

Коментарі

швея мотористка 2011-01-14 / 00:09:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін