Треба вміти достойно перемагати

Знову відбулися публічні дебати з Каламуняк та ЄЦ, жаль що немає можливості обом одночасно вийти на телевізійні дебати та публічно розібратися у ситуації, що складається...до речі, дивно, що Каламуняк вже якраз була на місці тоді, коли Ужгородська виборча комісія проводила засідання щодо нашого округу, а в цей час секретар комісії на машині КПУ за допомогою представника ЄЦ п. Лошака виносила бюлетені....цікаво, куди вони їх мали везти !? ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ДОПОМІГ ПЕРЕШКОДИТИ ЗЛОЧИНУ, ЯКИЙ ВІДБУВАВСЯ! Бюлетені збережені, щонайменше частково, адже на око - більшість пакетів було повернуто в ТВК !

ЄЦ - полохливий заєць, інший варіант - полохливий заЄЦ! :)
ЄЦ - полохливий заєць, інший варіант - полохливий заЄЦ! :)

Але повертаючись до теми дискусій...Отже, вчора була перша публічна дискусія з Каламуняк, як виявилося, її записали одразу дві камери:

https://www.youtube.com/watch?v=9FEW7MnG-k4&feature=player_embedded

http://il.youtube.com/watch?v=QQl4k5H4iyE&feature=related

Сьогодні дискусія сталася вдруге. Зокрема, прямо у приміщенні ТВК, мені було заявлено, а потім повторено на камеру тезу про те, що "треба достойно програвати"....адресувалося це мені, що мовляв програв, отже маю припинити здійснювати будь-які дії, щодо захисту результатів голосування ! 

Дивно, правда !? Якщо на думку партії ЄЦ кандидат від ЄЦ набрав найбільше голосів, то кандидат від іншої партії навіть не має права перевірити результати і встановити істину !? Загалом важко сказати, чого ж боїться ЄЦ, чому проплатив членам комісії заборону провести повторний підрахунок та вирішив вилучити у міської ТВК бюлетені, там справді у пачках були інші результати !? Чому ЄЦ поводиться як полохливий заєць, і чого власне боїться ця партійно-бізнесова група !?

Важко сказати, чому так недолуго поводиться ЄЦ, але мені чітко зрозумілим є одне, перед тим як казити подібні речі, слід "ВМІТИ ДОСТОЙНО ПЕРЕМАГАТИ!". Я маю на увазі інші способи, ніж роздача матеіральної допомоги від імені ЄЦ від 100 до 300 грн., з проханням підтрмиати партію та її кандидатів.

Олександр Солонтай, Закарпаття онлайн.Блоги
06 листопада 2010р.

Теги:

Коментування вимкнено автором публікації.