На Закарпатті готуються обласні слухання про стан ЖКГ

Газовики вже настільки дістали ужгородців, що без втручання області не обійтися. Зокрема, якщо влітку йшлося про будинки №149, 157 на Капушанській, №8 і 14 на Бєстужева та №6, 14 по Добрянського...то перший віце-прем'єр Андрій Клюєв і Голова правління НАК "Нафтогаз України" Є.Бакулін написали, що в Ужгороді таких будинків 31.

На Закарпатті готуються обласні слухання про стан ЖКГ

І це ще не кінець кампанії ВАТ "Закарпатгаз" з обстежень будинків. Пропоную усім сторонам зібратися в сесійній залі облради, узгодити дії і почати вирішувати проблему, а не заганяти її ще в "більший кут".

Голові Закарпатської ОДА

п. Ледиді О.О.

Шановний Олександре Олександровичу !

Відповідно до усних домовленостей, досягнутих між Вами та депутатським корпусом обласної ради під час розгляду рішень на останньому пленарному засіданні сесії Закарпатської обласної ради про проведення обласних слухань за участі зацікавленої частини депутатського корпусу про стан житлово-комунального господарства напередодні зимового періоду,

а також у зв'язку з необхідністю здійснення аналізу стану виконання обласної програми реформування житлово-комунального господарства, про що неодноразово йшлося на пленарних засіданнях сесій Закарпатської обласної ради,

та враховуючи серію підтриманих запитів депутатів Закарпатської обласної ради, які стосувалися даної сфери і враховуючи складну ситуацію, в якій знаходиться житлово-комунальне господарство м. Ужгорода, м. Перечина та інших міст Закарпатської області, ПРОШУ:

- призначити у найближчий час день проведення обласних слухань за участі депутатського корпусу з питань стану, реформування, проведення робіт у сфері житлово-комунального господарства у населених пунктах Закарпатської області напередодні зимового періоду 2010-11 років;

- відповідальним працівникам Закарпатської ОДА надати інформацію про виконання програми реформування житлово-комунального господарства у 2006-2010 роках;

- запросити на обласні слухання представників всіх конфліктних сторін навколо ситуації, що складається з побутовим газопостачанням в м. Ужгороді, водо- забезпеченням у м. Перечин та залучити представників всіх теплопостачальних організацій, що здійснюють свою діяльність на території Закарпатської області.

З повагою та сподіванням на розуміння актуальності піднятих проблем,

депутат Закарпатської обласної ради Солонтай О.Г.

Олександр Солонтай, Закарпаття онлайн.Блоги
22 вересня 2010р.

Теги:

Коментарі

Олександр Солонтай 2010-10-11 / 21:08:00
1. У нас в регламенті облради відсутні положення про слухання, тому без конкретизації, але за будь-яких обставин за участі депутатів.
2. Так, буде тут же оприлюднено час і місце;
3. Додамо це питання у порядок денний. Завтра буду у директора водоконалу, - запрошу обов'язково!

Наталка 2010-10-04 / 20:38:00
1. Слухання громадські із залученням обласного депкорпусу чи депутатські в рамка роботи облради?
2. Чи можна отримати на цій сторінці інформацію про час проведення?
3. Чи можна до порядку денного слухань додати питання водопостачання центральної частини Ужгорода та запросити пердставників КП "Водоканал"?

Петро Ужгородський 2010-09-22 / 15:02:00
Правильно, давно пора !