Коментатори, начувайтеся ! :))

У блогосфері, як мені вже зрозуміло, є кілька нюансів. Один з яких у варіанті Закарпаття онлайн полягає у тому, що "Тебе бачать", а коментарі пишуть "аноніми". Хмммм....і що з цим робити ?

Відповідь на перший погляд очевидна: відповідати тільки тим користувачам, які представляються ! Тоді можна і подискутувати, і думками обмінятися, етично, без грубощів ! Отже, коментатори, начувайтеся... :)

Олександр Солонтай, Закарпаття онлайн.Блоги
16 березня 2010р.

Теги: коментар, блог

Коментарі

Микола Староста (Жалива) 2010-04-28 / 19:32:00
Федоре Ви своє прізвище напишіть,потім "умнічайте".

Юрій 2010-03-20 / 21:41:00
П. КК, більше мене засмучує те, що не встиг за сьогоднішній теплий суботній день поробити всі весняні роботи в саду. Через тиждень стільки роботи основної, що на решту не вистачає часу.

федор 2010-03-20 / 17:14:00
п. Мілосевич - Не вжеж я ще раз Вас засмутив моїми недоликами? Та розслабіться, сьогодні субота!

KK 2010-03-19 / 19:56:00

Десь(?) мій довгий коментар який пояснював чому я користаюся псевдонімом зник! От і бачите правила гри - один влаштовує блога, а другий пише коментарі! Але ж справді, чому боятися трошки критики? Чи вона заслужена чи ні, то кожний може сам регувати для себе, чи ні??


Пане КК, ваш коментар про псевдонім знаходиться в коментарях до іншого матеріалу пана Солонтая - "Закарпатська сесія".



Ви просто трохи заблукали в блогах:).


Адмін

федор 2010-03-19 / 18:22:00
п. Мілосевич - Бачити і Вам не помагло що Ви не вживаєте псевдоніма, тому що не було ясно від Вашого 'справжнього імя' Вашого походження, на відміну від мене. Беручи від Вас приклад, я думаю від сйогоднішнього дня також вживати моє справжнє імя, щоби всі могли явно усвідомити мого походження, із ким вони мають до діла!




А щодо правильне вживання слово 'небораків' то я не тільки прочитав Вашого тлумачення цйого слова, але і навіть старався його уживати в одному із моїх коментарів: 'Цікаво що ці русинські жінки, на багато більше себе уявляли 'мужними' чим сйогоднішні поводирів русинського руху: Ґетсько, Сидор, Лендл, Палінкаш, Староста, Бурак, Туриніца і інші небораків і нещастя на закарпатті.' Думаю що я ухопив значіння цйого слова?

Юрій 2010-03-19 / 17:47:00
П. КК, бачу, Ви вже встали і кавічку попили! Прізвище Долгорукий до мене не підходить, бо моє справжнє прізвище має сербське походження, отже, мої предки десь з тих країв! А чи вдалося Вам застати мою відповідь щодо "небораків"?

KK 2010-03-19 / 17:31:00
п. Долґорукий - Дякую за Ваші поправки. Гарно Вас знов тут зустріти і бачу що Ви дальше, на відміну від мене, не корустаєтеся ніяками псевдонімами!

Юрій 2010-03-19 / 16:57:00
Доброго дня всім! Давно не заходив сюди, з появою блогів стало справді цікавіше. Пане КК, виправлення стосувалося маленької коми після слова "коментатори". Як я зрозумів, ніхто не намагається "виправляти " автора в якомусь іншому розумінні. Пропозиція називатися своїми іменами для мене прийнятна, я своїм справжнім і користуюся, хоча Ваша позиція щодо псевдонімів також зрозуміла. І в тому, що жоден з нас не має цілковитої анонімності, Ви праві! Технічні можливості дозволяють знайти будь-кого!

А.Л. 2010-03-16 / 22:49:00

:-) дякую, Олеже, за виправлення. Чи це таки Сашко виправив?


Це виправив добрий Адмін:)

Олег Диба 2010-03-16 / 22:42:00
Абсолютно згоден.



Загалом, Сашко, якби ти бачив ВСІ коментарі (таку можливість має Адмін), а не тільки ті, які адресовані тобі (а вони були одними із перших), то побачив би, що віднедавна, за добрим прикладом кількох "першопрохідців", учасники коментування почали підписуватися власними іменами. І це добрий прецедент не тільки для Закарпаття онлайн, але й для Закарпаття загалом, та й України теж.



Маю величезну надію, що це добре починання стане для нас традицією, а надалі - і нормою.



Хай щастить!

Павло Білецький 2010-03-16 / 22:03:00
Цілком підтримую. Я, до прикладу, не лише на блогах підписуюся, але й у коментах новин, правда майже ніхто не виходитьу відкритий бій, особливо, нікери, які мають русинські замашки