Друга граната на Ракоці, 10 в Ужгороді: Кому дозволено відбирати життя у невиних людей?!

Екстрене звернення до краян...!

вулиця Ракоці після вибуху
вулиця Ракоці після вибуху

Добрий день, шановні Краяни!

Найперше звертаюся до тих людей, які загубили совість, у повному розуміні цього слова.

Сьогодні, 13 березня 2010 року, в Ужгороді, в будинок №10 по вулиці Ракоці, у приміщення кафе "Міні" вже вдруге було закинуто вибуховий пристрій. І цього разу він спрацював! Вибух пролунав о 5-й годині ранку. Мешканці цього будинку є дуже щасливими у Бога, що ніхто з них не постраждав. Але чи завжди їм так щаститиме?..

Тому запитую у цих так званих "людей", які хочуть нашкодити господарю цього кафе:

"За що мають страждати ні в чому не вині люди?!!!

Отямтеся! У вас також є сім'ї. Чи було б вам приємно, коли б з ними так вчинили? Якщо вже ви так не поділили щось, то розберіться на одинці, а не там, де велике скупчення людей!"

А вам господарі цього кафе:

"Бійтеся Божої кари, це набагато страшніше навіть за ті людські прокльони, які прозвучали на вашу адресу ще тоді, коли ви починали будувати це кафе, коли ви вирубали дерева, сакуру, кущі, що їх люди насадили своїми руками. Тепер людські сльози вертаються вам сторицею. Ви сказали, що теж не можете спокійно спати, як і ці люди... Та ви маєте за що не спати, а вони?.. Ви ж стільки біди їм наробили! Мало що в середині приміщення розібрали перегородки, а чим це може закінчитися можна тільки здогадуватися, ви ще й виставили гучні витяжні пристрої, що заважають людям відпочивати і в день, і в ночі.

Ви знали з самого початку, що робите не правильно, чому ж тоді не зупинилися зразу, адже мешканці просили вас і навіть судилися з вами. До речі, судове провадження по цій справі ще не завершено.

Отямтися! Нехай ваші діти та внуки не згадують вас поганим словом."

 

Мама і бабуся тих, що проживають у будинку №10 по вулиці Ракоці.

13 березня 2010р.

Теги: екстрене звернення до краян, вулиця Ракоці, вибух

Коментарі

зебра 2010-03-15 / 22:54:00
Та ні,думаю,що з ними тільки Всевишній розбереться,то єдина справедливість і єдина правда !

К.В. 2010-03-15 / 22:51:00
О! Це точно!Міліція з ким завгодно-тільки не з народом!А шкода!Може прийде час і народ Їм буде потрібен,тоді хай вони поплачуть,як ми тепер!

зебра 2010-03-15 / 22:47:00
Впевнена,що тим хто кидав гранату абсолютно наплювати скільки людей могло загинути,бо вони такі ж гамани,як і господарі того кафе.Тому мешканці 10 будинку не мовчіть,а зумійте дати Їм відсіч бо ніхто вам не допоможе.Міліція у нас "не з народом".