Закарпаття, фотоапарат і я, або Творчість - штука непередбачувана

Майже завжди маю з собою сумку з фотоприладдям, бо безмежно люблю свій рідний край - Закарпаття і, переконаний, у нас є що показати як гостям краю, так і закарпатцям.

Закарпаття, фотоапарат і я, або Творчість - штука непередбачувана

Фотографую, часом, активно, а часом вряди-годи. Однак, маю надію, що кілька разів на тиждень матиму свіжі власноруч зняті фото, які будуть цікаві читачам блогу. Можливо з коментарями, а можливо – без. Ймовірно, це будуть просто обличчя краян, видові фото, архітектура чи пейзаж. А може – виразки на тілі краю. І без коментарів. У форматі "фотофакт". Творчість – штука непередбачувана.

Боздоський парк ще не відкрив сезон паркового відпочинку, та яскраве весняне сонце вже привабило на алеї перших нетерплячих ужгородців. І навіть непрацюючі атракціони і голі дерева не є завадою тим, хто має твердий намір створити собі весняний настрій

Олександр Попович, Закарпаття онлайн.Блоги
10 березня 2010р.

Теги: фотоапарат, фото, творчість, парк, весняний

Коментарі

Ол.Попович 2010-03-11 / 09:49:00
2 КК: Дякую за сайт. Звісно, я подивлюся фото на ньому. А про "розповсюджувати фото"... Не ставлю собі такої мети. Мене і так забагато у інтернеті. Хоча. Поживемо -- побачимо. :) Раптом буде багато часу і бажання поділитися скромним доробком з новою аудиторією.


Дякую вам за відгук. Намагатимуся вас не розчарувати у ваших очікуваннях.

KK 2010-03-11 / 00:49:00
Очевидно, я буду на цйому, моєму улюбленому сайті чикати Ваші нові фоти і коментарі!

KK 2010-03-11 / 00:44:00
Пане Олександр - Чи Ви знакомій із сайту 'Українські Карпати'? На цйому сайті Ви би могли розповсюджувати Ваші фотоґрафії. Там є линк 'Карпатський Фотоклуб', де і інші жителі Вашого чудового краю також діляться із їхніми фотами.


Зараз, можна дивитися на пару тисяч фотів Вашого краю!