Подяка за Кірпічку

Подяка за Кірпічку

На хвилі втоми від двох напружених тижнів акції відстоювання права на загальнодоступний простір в міському середовищі, що проходили під девізом "Кірпічці бути!" (Let it be Кірпічка), хочу висловити подяку ужгородцям, які не пройшли повз, долучилися до акції.

Окрема подяка інтелектуальному центру, без модерації якого акція з огляду на задіяний опонентами ресурс мала шанс залишитися неефективною, а також соратникам в складі ради.

Особлива подяка серцю цієї движухи та ініціативи загалом - сім'ї Терлецьких, наступ та віра в перемогу яких не дали сили опустити руки іншим її учасникам.

Особисто сатисфакцію отримала від того, що Богдан Андріїв нарешті зумів наступити своїй жадобі на горло і відчути, що володіє справжнім інструментом (важелем) впливу на обранців, замість підкупу. Владні інструменти - велика сила, Богдане Євстафійовичу.

34 - це плід спільних зусиль громади.

Прокидайся, Ужгороде!

В тебе є надія, є майбутнє!

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
10 листопада 2017р.

Теги: Кірпічка

Коментарі

Оксана 2017-11-10 / 22:32:18
Наталко, ми дякуємо тобі )...

Степан Крук 2017-11-10 / 14:51:30
Це перемога! Проте, те що держиморди в майбутньому будуть намагатися повернутись до рейдерства "Кірпічки", також є очевидним. Буде це при цьому меру, чи вже за каденці іншого - не так важливо. Дуже вже лакомий шматок ця "Кірпічка"! Тому, як кажуть кляті москалі, надо держать уши топориком!

вуву 2017-11-10 / 07:14:38
Тобі теж спасибі ... Ти зробила багато ...але ... Але можеш ще більше. ;-)