"Кірпічкою" по голові

Прикро констатувати, що Ужгородська міська рада, міський голова Богдан Андріїв  та депутатський корпус проігнорили запропоновану зустріч для проведення консультацій в Совиному гнізді. Більше того, відкрите звернення ініціативи #Кірпічка загубилось в лабіринтах міської ради. Цілий відділ Ужгородської міської ради по роботі з депутатами не знав, що з ним робити. І... поклав його в папочку.

Так, до Совиного гнізда, де ми очікували послухати пропозиції і наміри влади щодо подальшої долі території Кірпічки у зв'язку із розміщеним на офіційному сайті проекту рішення про поділ земельної ділянки рекреаційного простору з озером по вул. М.Заньковецької, прибуло аж ТРИ! місцевих депутати і жодного посадовця, зокрема тих, хто є ініціатором цього рішення.

На жаль, і присутнім депутатам не відомі причини і підстави таких маніпуляцій з територією як геопросторовим об'єктом. Цікаво, як же приймаються рішення в Ужгородській міській раді, якщо навіть депутатів не ставлять до відома про мотивацію таких. Ось вам і рівень дотримання посадовими особами міської ради положень Законів України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про доступ до публічної інформації", "Про місцеве самоврядування в Україні".

Вітаю! Яка там прозорість і верховентсво права?!

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
31 жовтня 2017р.

Теги: Кірпічка

Коментарі

НАБУ 2017-11-01 / 16:44:12
Доберемося і до ужгородських чиновників

Наталка Майстренко 2017-10-31 / 20:21:30
В порядку репліки Степану Круку. Оскільки відносини в депутатському корпусі міської ради і цього, VII скликання, будуються на взаємозаліках і взаємодомовленостях, більшість з них на віть не докладає зусиль (а часто і не володіє ресурсом, який би треба докласти), щоб заглибитися в проблематику проекту, будуть голосувати, як домовляться, тим більше, що стимулювати забудовник однозначно буде. А тому більшість неусвідомлена, - не здатна навіть відчути ризик близького політичного суіциду у звязку з ТАКИМ голосуванням. Та й більшість з них, очевидно, і уві сні не мріє замахнутися на другу каденцію. Одноденки

Степан Крук 2017-10-31 / 11:49:23
Не так все смутно,бо проекту рішення ніколи не бути РІШЕННЯМ. В міськраді є багато дурнів, однак самогубць - жодного!