Мер-"я вас почув" показує своє справжнє обличчя

Андріїв вирішив переплюнути не тільки Погорелова, але й самого Ратушняка.

Мер-"я вас почув" показує своє справжнє обличчя

Так, міський голова вирішив «протягнути» на сесії питання включення до переліку об’єктів, які підлягають приватизації в 2016 році, одіозні три квартири на Театральній, 7а  на користь Погорелова, Касперова і покидька ушастого. 

Ми в 2015-му  півроку депутатів ради минулої каденції стримували, щоб не дати «розбазарити»  спільне майно громади, особливо через наявність у переліку таких об’єктів, як ці квартири, та ресторану «Червена ружа», аж тут вірний послідовник Погорелова, його «права» рука і касир вирішив таки довести справу свого вчителя до логічного завершення! 

Отакої, «я Вас почув»!

Можна сказати - таки почув, однак, громади, як показало це пленарне засідання, він не чує. Треба йому профілактику слуху провести, чи що?!

Мушу зазначити, що депутати тричі «відмовили» голові в його «настійливому» бажанні продати високоліквідне та навіть елітне майно міста. 

Брутально виглядало «втирання» Андріївим депутатам під час квапливо оголошеної перерви необхідності голосування за це скандальне питання. Всі криво та сором’язливо посміхалися, адже ВСІМ були зрозумілими і причини перерви, і мотиви спонукання до голосування, - не діти ж і не перший раз в сесійній залі. Місто маленьке, інформація шириться зі швидкістю пука, тому здогадуємося, кого чим можна мотивувати і шантажувати, а також пам’ятаємо роль Андріїва в складі ради минулої каденції – зобов’язання ж , виходить, треба виконувати, тобто доводити до кінця. Касир – це ж справа відповідальна, виявляється. 

Наші зауваження, що має місце порушення Регламенту Ужгородської міської ради VII скликання, мер- «я Вас почув» ігнорував.

Тому логічним стало і рішення ради про надання дозволу «правоохоронцю» Булині на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на прибудинковій території одного з будинків по вул. Макаренка. Стриманий протест старшого покоління громади від цього будинку не здався голові та його «більшості» переконливим.

Мене зараз цікавить реакція місцевої прокуратури.

Я давно органам прокуратури доводжу, що кожне засідання міської ради – полігон зловживання владою і сприймається як боротьба представницького органу зі своєю громадою. 

Їх легше вдушити, навіть кулі на них шкода.

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
29 листопада 2016р.

Теги: Андріїв, депутати

Коментарі

Степан Крук 2016-12-01 / 09:16:07
Наталка Майстренко шукає сумління в міськраді?! Важко шукати чорного кота в темній кімнаті, особливо коли його там нема! Але там є страх, котрий зачаївся, але обовязково проявиться....

Наталка Майстренко 2016-11-30 / 22:39:40
А ви думаєте, чому я ходжу в цю сесійну залу і на засідання депутатських комісій?! Так саме спокутую свою помилку і роблю це свідомо. Стараюсь достукатися до сумління і хоча б! здорового глузду їх самозбереження. Однак, й крихт такого сумління я на останньому засіданні постійної депутатської комісії з раціонального використання земельних ресурсів міста я не помітила. Але ж! лупаймо сю скалу...

RL. 2016-11-29 / 23:21:29
пора віддавати 500 грн Шановні

іван 2016-11-29 / 21:04:22
А ви що чекали, що колишні регіонали ( а нині Відродження ) будуть іншими? Місто - заручник продажних люмпенів

Степан Крук 2016-11-29 / 20:20:43
Зовсім не заздрю цим хапугам! Серед чиновників, що зажерлися, зустрічаються і худі. В останній час нерідкі випадки, коли великі чиновники, заповнюючі свої декларації, про доходи помирали від сміху. Інші держиморди, які дуже піклуються про власну безпеку, не знають, що цегла в мішку не виявляється метало детектором? Щодо ужгородського прокурора. Його хвилює не стільки розмір корупції у нашому місті, як неможливість брати у ній участь.

гость 2016-11-29 / 19:50:11
Ужгородцы, кто еще не получил 500 гривень, заходите на площадь Почтовую, 3-й этаж, 1 приемная. Вам замазуют глаза тротуарами, дорогами, а другой рукой вас обкрадают, да и на тех же работах тоже. А вы молитесь на человека который за деньги предовал не раз.