Так і не стало очевидним, хто ж керує містом

Так і не стало очевидним,  хто ж керує містом

Представникам громадянського суспільства міста, що мало нещастя зародитися в краї в час, коли практично знищена держава як сукупність інституцій, а т.зв. державна машина забезпечує забаганки купки клептократів,  потрібно чітко знати і бачити в керівництві представницького органу партнера щодо  роботи в галузі  збереження громади як суспільної одиниці і відстоювання та вирішення  її  життєво важливих проблем. І навіть щодо цілісності та неділимості її Материнської Величності України тут, на крайньому західному кордоні.

Богдане Євстафійовичу,

якщо Ви і надалі ігноруватимете наші пропозиції, спільні напрацювання  щодо вирішення  місцевих питань і мій конкретно запит як учасниці громадянського руху в Ужгороді та будете загравати з недобитками реакційних сил, інтегрованих в місцеву раду, то я вимушена  буду емпіричним шляхом дослідити, хто ж таки в місті ґаздує і несе відповідальність за розбалансування  та невпорядкованість, зокрема роботи ради.

Так, міському голові не до вподоби звинувачення в колабораціонізмі з лже-патріотичним крилом в раді.

Однак, чи такий вже прозорий та безкорисливий наш мер?

Досить згадати стрімко «просунуте» рішення ради про затвердження програми компенсації перевізникам декільканадцяти мільйонів гривень.

І тому зрозуміло, чому відсутня  у міського керманича тверда і принципова позиція щодо створення правового ґрунту для ефективної і прозорої роботи ради! Чому місто задихається від корупції та безвідповідальності!

Пост скриптум той самий – завтра в сесійній залі!

Наталія Майстренко, Закарпаття онлайн.Блоги
20 квітня 2016р.

Теги: Богдан Андріїв, влада, корупція

Коментарі

фчф 2016-04-26 / 16:53:44
19 квітня у Києві відбулась Міжнародна конференція «Розвиток сільських територій в умовах децентралізації: стан, можливості та ризики»:

http://agropolit.com/spetsproekty/85-metod-groysmana-abo-detsentralizatsiya-po-ukrayinski

читач 2016-04-21 / 17:57:13


Флуд і перехід на особистість автора. Коментар видалено. Адмін


Чорт 2016-04-21 / 00:07:29
При Раті Чурило онімів би. При Погорєлові - два рази відкрив рота за 5 років. При Боді - керує містом. Бодя, по ходу, лох.

патріот 2016-04-20 / 23:56:03
Заувага до заголовку: містом керують глупість і жадоба безупинного збагачення

Наталка Майстренко 2016-04-20 / 23:54:32
В порядку відповіді Алексу. "Цікаво як повинен Б.Андріїв до Вас ставитися може з острахом та почати негайно для Вас все виконувати та погоджувати план дій після вище вказаного в статті."
Відповідаю - для мене нічого не треба робити, ні більше, ні менше. Я не шантажую, а агітую представницький орган виконувати їх конституційний обов'язок і тільки для і в інтересах громади у співпраці з громадянами. І як завжди закликаю не порушувати Конституцію, закони і права та свободи тих же громадян. А в чому тут шантаж на Вашу думку?

Алекс-у 2016-04-20 / 23:52:31
Працювати-чи-не працювати з таким мером, на жаль, не право вибору. Поки це данність. І "працювати" не тільки Н. Майстренко, але і всім ужгородцям. Тільки не всі цього розуміють.

активістка 2016-04-20 / 23:27:32
Я не п.Майстренко, але відповім, як вважаю. Діалогів з п.Андріївим було багато? А який наслідок? Дерибанний Генплан, закриття Громради і антизаконий Регламент.
Доколє?

А може пора робити 300-гривневому його справжній імідж, а не допомагати в формуванні дутого?

Алекс 2016-04-20 / 23:17:04
І Ви Н.Майстреко вважаєте себе чесною людиною після цієї статі. Якщо маєте прямі докази то оприлюдніть їх, а не шляхом відкритого шантажу вимагайте спільних дій із нечесним мером. Як можна працювати з людиною якій не довіряєте і вважаєте його злочинцем. Як Ви хочете налагодити спільну роботу і чи потрібен тоді діалог - поясніть. Цікаво як повинен Б.Андріїв до Вас ставитися може з острахом та почати негайно для Вас все виконувати та погоджувати план дій після вище вказаного в статті.