НЕ ВИЗНАЮ

НЕ ВИЗНАЮ

Ну що, дочекалися? Ті, хто ділив переможні лаври тоді, коли перемоги ще не було видно навіть на небокраї. Всі, хто сидів на сраці, співчуваючи принципам Євро- і просто Майдану, але лінився вийти на площу, аби сказати все, що думає, про цю владу і ту країну, яку вона будує. Ті, хто перебуваючи, начебто, на спільній «майданній» платформі, перегризали один одному горло в суперечках за непринципові речі, вишукуючи один в одному недоліки, замість об'єднати зусилля заради спільної мети. Ті, хто самозаспокоювався фразою, що Україна – не Росія, а тому так, як у Росії, у нас бути не може a priori.

Може. І завтра буде.

Все, що сьогодні прийняла «донецька» Верховна Рада, веде нас навіть не до авторитаризму, а до диктатури.

Не бачити нам Європи, як власних вух. Завтра на кордонах опустять «залізну завісу» і ми вже не зможемо навіть заздрити тамтешньому життю, бо не бачитимемо його. Забудьте про свободу слова і своє право на правдиву інформацію – стаття про «наклеп» перекриває її абсолютно. Завтра суд, який ви нині вважали несправедливим, здаватиметься вам верхом правосуддя, бо в тій країні, яку вирішили започаткувати сьогодні донецькі при владі, вас судитимуть вже заочно. І ви не зможете поскаржитися ані в ЗМІ, яких не буде, ані вийти з протестом на вулицю, бо і це сьогодні, практично, заборонили.

Не бачити нам навіть в Україні України. Її сьогодні знищують совком.

Зрештою, нема смислу говорити про те, чого у нас не буде завтра. Надто багато із суттєвого, основоположного у нас вирішили відібрати з нашого недосконалого СЬОГОДНІ.

Я не збираюся з цим миритися.

Я НЕ ВИЗНАЮ ВЛАДУ ЯНУКОВИЧА.

Якщо кожен зробить те саме, ця влада зникне. Розчиниться в темряві, в яку нині намагається занурити всю країну.

І пам'ятайте: найбільша темрява буває перед світанком…

16 січня 2014р.

Теги: світанок

Коментарі

Громадянин 2014-01-22 / 11:23:12
Приєднуюся до невизнання.

ещдшо 2014-01-18 / 09:40:23
заткай писок - бо гіршого генетичного мусора як "унгвари" неможливо найти. цікаво яке в тебе прізвище - не бушко випадково?? іди вилизуй дальше мадярам, циганам і даунєцкім - може будуть з тебе люди - будеш поліцаєм у нашому "світлому майбутньому")(((((

ungvar 2014-01-18 / 08:32:51


Коментар видалено. Адмін


Зі стрічки новин: 2014-01-17 / 12:55:56
Невідомий застрелив керівника ПР в Умані
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/17/7009806/

Читач 2014-01-17 / 11:13:31


З коментарів:

"Послати на*** мусора — 7 років.

Вбити мусора — 7 років.

Стояти на майдані — 15 років.

Вбити депутата — 15 років."


МѢСТНЫЙ 2014-01-17 / 08:37:42
ОК, мы не признаем эту власть. Дальше что?

Раз уж лидеры оппозиции даже на пике протестов не допускали и мысли о революционном ходе событий, то теперь и подавно. Как это ни печально, но «трактор Корчинского» был не только бесшабашно-провокционным, но и самым решительным действием нашей наполовину выдохшейся сейчас революции.

Единственный выход – рост и радикализация протестов «снизу». Но вы сами представляете себе, каким должен быть накал протестов, чтобы побудить решиться того же Яценюка?
Украину многие СМИ сегодня утром уже поставили в один ряд с Зимбабве и КНДР. И если ни на что не решимся, то там и останемся.

васман 2014-01-16 / 23:44:23
дозволю собы перепостити з
http://v-n-zb.livejournal.com/6551033.html
========================
1) По-перше, не було не те що 235, а 226 голосів руками - що легко перевіряється відеозйомкою. Тому "лічильна комісія" вчинила державний злочин.

2) По-друге, ніякі "потім" зібрані підписи депутатів нічого не значать, через те, що Конституція (стаття 84) чітко твердить:

"Стаття 84. Рішення Верховної Ради України приймаються ВИКЛЮЧНО на її пленарних засіданнях ШЛЯХОМ ГОЛОСУВАННЯ.

Голосування НА ЗАСІДАННЯХ Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України ОСОБИСТО".

3) По-третє, Стаття 22 Конституції України чітко твердить:

"Стаття 22. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ЗВУЖЕННЯ ЗМІСТУ ТА ОБСЯГУ ІСНУЮЧИХ ПРАВ І СВОБОД".

4) По-четверте, нарешті, у нашій Конституції є чудова стаття 8, за якою "Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і ПОВИННІ відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується".

5) По-п"яте, як твердить стаття 5 Конституції, "Ніхто не може узурпувати державну владу" - ні президент, ні Верховна Рада, ні суд, ні міліція. Тому, шановні друзі, будь-яке застосування цих "законів" буде узурпацією, яка має бути зупинений всіма доступними методами.

Спроби будь-якого застосування цих "законів" мають розглядатися як замах на конституційний лад і виконання злочинних наказів, хоча за Конституцією України "Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність".
Від підпису Януковича і Рибака не залежить рівно нічого - бо легітимного голосування парламенту НЕ БУЛО.

Тому, що далі? Далі - ми живемо за Конституцією, яка зокрема, забезпечує свободу мирних зібрань і стверджує, що "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є ОБОВ"ЯЗКОМ громадян України. і за Конституцією приводимо до тями узурпаторів.

Головне - НЕ БОЯТИСЯ. Наш народ не боїться, і опозиція має довести, що вона гідна народу.

БО ЯКЩО МИ ЗАРАЗ ЗЛЯКАЄМОСЯ, ТО БОЯТИМУТЬСЯ І ДІТИ, І ОНУКИ І ПРАВНУКИ ТИХ, У КОГО ВОНИ БУДУТЬ.

БО РЕЖИМ, ЯКИЙ НАМАГАЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ БАНДА, БУДЕ ЗНАЧНО ЖОРСТОКІШИЙ НАВІТЬ ЗА БІЛОРУСЬКИЙ, БО ЙОМУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВОЮВАТИ З БІЛЬШІСТЮ КРАЇНИ.

Тож, як ми самі захистимо наші права, захищаючи Конституцію, так і жити будемо.

Лібер 2014-01-16 / 21:51:02
Українському народу оголошено війну!

Угорец 2014-01-16 / 21:42:28
До Бамчика якщо люди виходять за себе то добре але якщо через ти людей які виходять за себе отримують владу такіж політичні аферісти та моральні уроди які нині є лідери опозицію тоді що робити?Майдан добри починався але коли туди залізли тіж самі олігархи та лідери опозиції от тоді і був кінець !Чому не можна було б обрати нового лідера ?

БАМчик 2014-01-16 / 21:28:42
до Угорця. Люди мають виходити за себе а не за "нормальних" лідерів

антон 2014-01-16 / 21:16:27
майдан- це смішно.нарід випустив пар на 5010 років і буде мовчати. проти влади криміналу ефективні лише методи терору. і лише терору!кожен нормальний чоловік має нашкодити або ліквідувати падлу,не купувати їхні товари,не ходити в їхні барм....якщо треба...

васман 2014-01-16 / 20:55:49
тепер пора вже до шуфроковачів в гості. пощедрувати щиро

Угорец 2014-01-16 / 20:41:04
Поки в Опозиції не буде нормальних людей доти Янукович буде правити Україною!Люди за такими опозіцонерами не підуть

БАМчик 2014-01-16 / 19:52:28
Цю банду треба зупинити.але не співами і хорами і не
мантрами Руслани.

БАМчик 2014-01-16 / 19:34:24
знаєте люди ,якщо
всі не вийдемо на
Майдани буде БІДА

Генек 2014-01-16 / 19:07:24
Підтримую. Практично всі прийняті сьогодні рішення "ВР" були спрямовані на силове придушення протесту та створення додаткової купи проблем у звичайному житті, що є цілковитим дебілізмом з боку влади.

Громадянка 2014-01-16 / 19:02:54
Люди добрі,я теж не визнаю таку владу!А що ж
робити далі?

О.Д. 2014-01-16 / 17:59:23
Олеже, я згоден з тобою. Але тут йдеться не про регіональну прив'язку. Інакше я б не брав слово "донецька" в лапки. Тут, пам'ятаючи про донецьке походження, все ж маю на увазі просто "не наша", "чужа".

І ще: якщо я в заголовках у стрічці новин всюди поміняю "донецька" на "злочинна" чи "бандитська", то це хоч і буде абсолютною правдою, але звучатиме як в якомусь жовтому виданні.

Зрештою, зараз головне - не в деталях. Про них треба забути. Пам'ятаючи, що ми всі сприймаємо світ трішки по-різному. Треба бачитивиключно те, що об'єднує. Тобто, головне. А саме: Що ЦЯ ВЛАДА БІЛЬШЕ НЕ МАЄ ПРАВА НА ІСНУВАННЯ. І в цьому ми єдині...

Олег Супруненко 2014-01-16 / 17:45:36
Олеже, ти робиш одну помилку.
Ця влада не донецька - ця влада злочинців.
Шуфрич, Гайдош, Бушко, Василь Ковач - наші, доморощені представники цієї ж злочинної влади. Ярослав Сухий - тернопільський дідько, Ганна Герман - львів"янка. І так далі.
Не треба в такий серйозний час плутати поняття - "злочинний" та "донецький". В мене є чудові друзі в Донецькій області, яким зараз значно важче жити, аніж нам. Бо вони борються з режимом там, на найнебезпечнішій ділянці.

Закликаю тебе - поміняй скрізь "донецька" на "злочинна" або "бандитська". Бо "регіонал" - це стан душі. Це запроданець, трус, крадій, бандит - і немає значення, з якого він регіону.

А в усьому іншому підтримую твою заяву.

Невдоволений 2014-01-16 / 17:38:43
треба створювати регулярну організацію з молодих хлопців, які готові на щось більше ніж танцювати на майданах, щось на подобі народної армії (для початку лише з палицями хоча б), й коли збереться критична масса біля 10 тисяч, відстоювати свої права (починаючи з першого заарештованого за наклеп чи повязку маскуючу на обличчі при мітингу, шось на подобі врадіївки, або в інших питаннях)