Чіжми. Суть Авґустина Волошина

Десь так межи Сільцем і Вільхівкою на великій швидкості мчиться один-єдиний у Закарпатті модерний і комфортний «броньовик», у салоні перебувають: Віктор Медведчук, Нестор Шуфрич і Віктор Балога. Легковик належить останньому. (Часи переходять у часи правління Л. Кучми). Й завидовський хлоп, звісно, вмовляє оунівського сина В. Медведчука, щоб той замовив слово у вбивці Ґії Ґонґадзе – Леоніда Кучми, нехай би він, Л. Кучма, призначив його, завидовського хлопа, Прем‘єр-Міністром України. Тоді того не сталося, хоч, відповідно, сокрушилося перегодом, і стало самою суттю Президента України Віктора Ющенка… (Віктор Балога – це я). Пам‘ятаємо ж учинений наголос хоружівського недотепи!

Чіжми. Суть Авґустина Волошина

Звичайно, Ісус Христос любить приколи, але, за правління Л. Кучми, обрізаний копол Йосипа Обручника віддавав перевагу греко-католикам, і махнув був рукою на завидовського щирого православного В. Балогу. Тепер часи помінялися…

Був такий на Закарпатті Чижмарь (одне слово – чіжем, чи то пак чобіт), який володів кацапомовною FM «Закарпаття», родак В. Балоги. Через сього «чіжема» й мали ми свого часу непорозуміння з Олегою Дибою.

Пан Диба, гадаю, вкмітив нарешті, що «чіжми» зношуються, й їх, навіть, обливають кислотами, а справа Авґустина Волошина поки що жива!

Суть сьої байки така. Не брешімо брати і сестри (во) Хресті! Мовляв, Дажьбог усе простить. Перун однак уперіщить нас на друзки…

Слава Україні!

30 січня 2013р.

Теги:

Коментарі

сторонній 2013-02-03 / 11:17:55
Не ображайте аріїв! Це дрімучі фобії, Фрейд відпочиває!

СПУ 2013-02-01 / 17:23:32
Дивно, що штат божевільні вважає пацієнта Ороса Ярослава хворим.

Дохторь 2013-01-31 / 16:39:17
Ко не замкнув палату?

Корятович 2013-01-31 / 06:44:15
От на решті, зацікавлені думками Ороса дочикалися 'конструктивної і світлої арійської якості'.

Чи ж ні 'брати і сестри (во) Хресті!'???